diumenge, 14 de desembre de 2008

EXCURSIÓ AMB EL QUAD
El passat dissabte 6-12-2008 vam sortir amb el quad del pare a fer una excursió per la muntanya del meu poble i alhora anar a col·locar la nova Senyera del Correllengua a la Roca Verdura. La excursió va tenir el recorregut següent. Primer vam passar per l'Ermita de Sant Blai, el Coll del Ventall, pel Montnegret, per les Cabreres per poc després plantar-nos al cim de la Roca Verdura. Jo vaig ajudar a cambiar la Senyera i alhora vaig gravar amb la càmera de vídeo com la col·locavem i el paisatge. Tot seguit cap al Coll de Monetze, la Portella de Cases, i poc després de passar pel costat del Maset d'Eloi, vam trobar-nos amb el Sr. Joaquim Ripoll Margalef (Cal Reboix) que és un dels últims pastors que tenim al nostre poble. Amb ell vam parlar una estona mentres les cabres seguient el seu itinerari de costum. Vam continuar camí passant pel mas d'Aumet i per la pista de Gavadà fins entrar per Mescales direcció a les Plantadetes, on ens vam fer unes fotos amb el quad i el paissatge del voltant, des d'aquí vaig poder veure el Delta de l'Ebre. Tot seguit vam apropar-nos fins a Frides on vam veure el mas i tot el barranc net de brossa. Un cop vam deixar el barranc de Frides ens aproparem fins el mas de Guitarres on vam trobar a la Sra. Carme amb la que vam xerrar una estona i també ens va obsequiar amb uns rovellons. Tot seguit vam anar fins al mas veí del Rabassó on la Sra. Serafina i el Sr. Josep ens van convidar a entrar i dinar acompanyats per l'escalfor de la magnífica llar de foc. De retorn al camí ens apropàrem fins al mas del avi del meu avi Salvador, el mas de Ventura del Peixet a la Plana-Vella, al costat d'aquest hi ha el mas de la Salvadora on la Sra. Ivonne i el Sr. Christian Hasse ens van ensenyar els seus fantàstics molinets.(foto) I després de la visita vam tornar cap al barranc de Frides. Ens vam parar al mas que era de la meua iaia Magda que es diu Frides de Bollón.Tot seguit ens vam aturar a la Cova de Frides una gran balma on s'hi tancava bestiar, allí vam veure dins d'un forat un ou. Desprès vam pujar pel barranc de la Conca fins al mas de Raboseta per veurer rates-pinyades, no hem vam trobar. De retorn cap al poble vam passar per la Devesa, Manou per retornar al camí del Coll de Monetze (foto) i cap a casa.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Roc, felicitats pel blog!!! no sabia que ja estigués operatiu. Amb mi hi tindràs el lector nº 1. A Robert i a la tieta Elena també els hi ha agradat molt

Padrí Carles

Anònim ha dit...

hola roc !!!!
soc la paula
felicitats per tindre un bloc!!
adeu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marc Alonso ha dit...

Hola roc som David Jacob i Marc es la primera vegada que i entro i vueno vaig a mira els videos que tens dewwww

Anònim ha dit...

Que es esta estatua??:(
weno es igual el video de la nevada m'ha agradat molt perque surt tivissa.Que et vaigi be 4t i la lliga de fubol i venga adewww!!!
jejej

Marc ha dit...

soc marc eeede 5e

Anònim ha dit...

Roc que guai no , per cert sóc la monxi,osigi la Montserrat.